Количка

0 артикула
НачалоСпорт и свободно времеФойл - Уинг0 продукт(и)

Фойл - Уинг

Ако сте фен на кайтсърфинга и следите последните тенденции при него, вероятно вече сте чули за фойлбординг, кайт фойлинг, фойл кайтбординг..., което е каране на кайт с фойл дъска с подводно крило под краката си. Знаете за него или на плажа сте виждали как някой „лети“ с кайтсърфа си, вместо бордът му да се движи по водата, то със сигурност ви е било и интересно. Този вид „летене“ с борда се нарича фойлинг и е съвсем ново, и динамично изживяване, дори за най-опитните кайт сърфисти.

Кайт фойлът се практикува като на дъската за кайтсърф се закача специален хидро фойл (hydrofoil), с която издигате борда си на около 1 метър във въздуха и по този начин вие общо взето „летите“ като на магическите килими от филмите. Фойл бордът е много по-лесен за каране, дори когато няма вятър и развива по-високи скорости с много по-голяма лекота, отколкото при традиционния кайтсърф борд. Според много практикуващи фойлинга, чувството да си на метър във въздуха и да „левитираш“ без почти никакви усилия е наистина нещо напълно различно и неповторимо.

В Animal Bulgaria ще намерите всички нужни професионални продукти за да карате кайт фойл и да почувствате едно изцяло ново изживяване при един вече толкова динамичен спорт. Както hydrofoil и foilboard, в магазина ни ще намерите и професионални дъски за кайтсърф и всички останали аксесоари, които ще са ви нужни.

Филтри
«1»

Най-продавани