Количка

0 артикула

Дрехи

Дамите са неизменна част от света на екстремните спортове, особено в сърфа, кайта и другите водни спортове, в които не спират да взимат активно участие. Това е не просто спорт, а начин на живот, при който е важно и стилът и качеството на дрехите, които се носят да отговарят на високи стандарти.

 

В секцията за женски дрехи на Animal ще намерите стотици артикули за носене, които не само са стилни и качествени, но и са предназначени за дамите, които са част от културата на екстремните спортове. Ще намерите както широки дамски тениски – изчистени и graphic tees - така и по-елегантни ежедневни летни рокли или дамски карирани ризи, които да показват нежното във вас. В магазина ни има богата селекция, с която да събирате погледите през летния сезон.

 

За зимния сезон също можете да загубите красиви дрехи, които да отговарят на високите ви изисквания. Дамски сиутшърти на най-известните марки за сърф в света, плетени жилетки, които да топлят в студените есенни дни и дори дебели дамски якета, които са предназначени за най-студените зимни вечери. В каталога ни от дамски дрехи има десетки артикули, с които да изпъквате през всички сезони – както сезонът за сърф, така и за ски и сноуборд.

Филтри
«1 2 3 4 5 6 7 8»
Страница 1 от 8
«1 2 3 4 5 6 7 8»