Валута
BGN
  • BGN
  • EUR
Език
Меню
Профил
Език

Категории

Избери по

Цена

25лв. - 479лв.

Размер Saltrock

Размер обувки Saltrock

Размер

Размер обувки

Начало Неопрени

Неопрени

 

Неопреновите костюми са един от най-добрите приятели на сърфистите, гмуркачите и като цяло любителите на водата, които искат целогодишно да могат да практикуват любимите си водни спортове в морето.

 

За какво служат неопрените?

Ако не сте запознати с тази толкова жизненоважна за сърфистите дреха, то е време да се запознаете. Неопреновите облекла за сърф, уейкборд, кайтсърф, СЪП (SUP) напълно променят играта – те задържат топлината на тялото ви, дори на по-ниски температури на водата, като по този начин не усещате студ дори да не пече слънце по средата на юли. Професионалните неопрени задържат тънък слой вода в себе си, който се затопля от температурата на тялото, като по този начин много по-трудно се изстудявате, ако сте в по-хладна вода. Правят се и различни видове неопрени – освен костюми за цялото тяло, може да закупите неопренови суитшърти или неопренови панталони и блузи също.

 

Какъв неопрен да закупите?

Когато закупувате неопренов костюм е важно да изберете такъв, който е плътно по тялото ви – не трябва да има материал, който да виси на която и да е част от тялото, тъй като по този начин няма да можете да задържите вода в костюма. Ако костюмът не е правилния размер за вас, той няма да ви топли и дори ще ви пречи на движенията във водата.

 

В Animal Bulgaria ще намерите професионални мъжки, дамски и детски неопрени, с които да можете да карате сърф дори когато навън температурите са ниски.

 

И за да направим твоя избор още по-лесен сме подготвили това подробно Ръководство за избор на неопрен

Филтри
41 product(s)
«1»
Page 1 of 1
«1»