Валута
BGN
  • BGN
  • EUR
Език
Меню
Профил
Език

Категории

Избери по

Цена

15лв. - 879лв.

Размер Saltrock

Размер обувки Saltrock

Размер обувки

Начало Кайтсърф

Кайтсърф

 

Кайтсърфът (или кайтборд) е не просто воден спорт – това е начин на живот. Кайтът е един от най-бързорастящите спортове, като екстремното предизвикателство е отличен начин да се вдигне адреналинът и да получите изживяване, което трудно бихте могли да намерите другаде.

 

С помощта на специални хвърчила (кайт) и дъски за сърф (борд), всеки може да се научи да се придвижва по морската вода, използвайки силата на вятъра – по този начин достигайки жестоки скорости. Един от най-големите чарове на кайт сърфа е, че освен тръпката, която получавате, можете да правите страхотни трикове и дори да се изстрелвате и да прелитате във въздуха чрез фойлбординг.

 

С правилната кайт сърф екипировка и правилното обучение  kitesurf–ът е достъпен за всеки, който иска да усети истински адреналин. В нашия кайт сърф магазин ще намерите именно това – професионални дъски за кайтсърфинг, професионални неопренови костюми, очила за водни спортове, както и всички нужни приставки и аксесоари за сърфиране.

 

Качеството е гарантирано – изживяването също. Подхранете глада за екстремно изживяване в себе си и се чувствайте по живи от всякога с енергията от кайтсърфа – нашата професионална екипировка с всички нужни аксесоари ще се погрижи да сте повече от подготвени за всяко препятствие по време на изживяването.

Филтри
103 product(s)
«1 2 3»
Page 1 of 3
«1 2 3»