Валута
BGN
  • BGN
  • EUR
Език
Меню
Профил
Език

Категории

Избери по

Цена

137лв. - 185лв.

Размер Saltrock

Размер

Начало Неопрени Детски неопрени

Детски неопрени

Неопренът е важен за децата, които обичат да плуват или да се занимават с водни спортове, защото осигурява защита от студа и удобство при движение във водата. Той също така може да помогне за подобряване на плавателните умения на децата и да им даде повече увереност в себе си. Важно е да изберете правилния размер и качество на неопреновите облекла, за да осигурите максимална защита и комфорт на вашето дете.

За превъзходна топлина и свеж стил опитайте нашите емблематични детски неопрени. Тези неопренови костюми гарантират гъвкавост и максимален комфорт по време на следващото ви водно приключение. Тези меки неопренови костюми са перфектни, за да ви стоплят при непредсказуемо време. Независимо дали се плъзгате по вълните на дъската си за сърф или си почивате спокойно на плажа, тези неопрени ще ви накарат да се чувствате комфортно и да изглеждате модерни.

За часове на забавление в и извън водата, нашите детски неопрени, бански костюми и ликри правят фурор. Изработени от удобна материя, ние имаме страхотен избор, който да отговаря на всичките им нужди за бански костюми.

Филтри
3 product(s)
«1»
Page 1 of 1
«1»