Количка

0 артикула
НачалоАксесоари82 продукт(и)

Аксесоари

Когато стане дума за водни спортове, аксесоарите са неизменна част от тях, било то за кайтсърф, уейкборд, сърф, уинг, фойл, бодиборд, скимборд, SUP или каяк. Важно е да имате подходящите артикули, с които да сте подготвени за промяна в атмосферни условия, както и да предпазвате екипировката си и вас самите.

 

От аксесоарите за сърф можете да закупите кайтборд екипировка, както и екипировка за другите типове сърф като противоударни жилетки, които да ви предпазват, ако паднете във водата, очила за водни спортове, протектори и други полезни аксесоари, които спомогнат за изживяването, когато карате сърф. Освен това ще можете да закупите предпазни лийшове и въжета за бодиборд, които са изключително важни за вашата безопасност, както и гребла за падъл борд. Ще намерите и професионални помпи, които да можете да използвате за надуваеми продукти. Ако карате каяк или пък искате да пренасяте нещо със себе си, докато сте върху водата, в аксесоарите ще намерите и водоустойчиви чанти, с които да можете да предпазвате вещите си.

 

Освен професионални дъски, професионална екипировка, неопрени и др., в Animal ще намерите всички нужни аксесоари, които да използвате, когато практикувате някой от любимите си водни спортове и искате да сте сигурни.

Филтри
«1 2 3 4 5 6»
Страница 1 от 6
«1 2 3 4 5 6»

Нови продукти

Най-продавани