Валута
BGN
  • BGN
  • EUR
Език
Меню
Профил
Език

Категории

Избери по

Цена

8лв. - 699лв.

Размер обувки Saltrock

Размер обувки

Начало Аксесоари

Аксесоари

Когато стане дума за водни спортове, аксесоарите са неизменна част от тях, било то за кайтсърф, уейкборд, сърф, уинг, фойл, бодиборд, скимборд, SUP или каяк. Важно е да имате подходящите артикули, с които да сте подготвени за промяна в атмосферни условия, както и да предпазвате екипировката си и вас самите.

 

От аксесоарите за сърф можете да закупите кайтборд екипировка, както и екипировка за другите типове сърф като противоударни жилетки, които да ви предпазват, ако паднете във водата, очила за водни спортове, протектори и други полезни аксесоари, които спомогнат за изживяването, когато карате сърф. Освен това ще можете да закупите предпазни лийшове и въжета за бодиборд, които са изключително важни за вашата безопасност, както и гребла за падъл борд. Ще намерите и професионални помпи, които да можете да използвате за надуваеми продукти. Ако карате каяк или пък искате да пренасяте нещо със себе си, докато сте върху водата, в аксесоарите ще намерите и водоустойчиви чанти, с които да можете да предпазвате вещите си.

 

Освен професионални дъски, професионална екипировка, неопрени и др., в Animal ще намерите всички нужни аксесоари, които да използвате, когато практикувате някой от любимите си водни спортове и искате да сте сигурни.

Филтри
136 product(s)
«1 2 3»
Page 1 of 3
«1 2 3»