Количка

0 артикула
НачалоКаяк53 продукт(и)

Каяк

Каяк

 

Каякът е един от най-добрите избори за хора, които искат да прекарат повече време сред природата по един много достъпен и удобен начин. Причините да се практикува каякинг са много – от това да искате да прекарате повече време сред природата до това, че е страхотна тренировка за горната част на тялото. Важно е, когато планирате да карате каяк винаги да премислите добре маршрута си и да се погрижите за безопасността си.

 

Каякингът е и много достъпен – в рамките на едва няколко минути всеки може да се научи на движението с гребло, с което да се придвижва и да се почувства свободен. Важно е обаче да имате и правилната каяк екипировка. Ясно е, че трябва да имате каяк и гребло, но има и други важни аксесоари.

 

Ако карате надуваем каяк трябва винаги да имате крачна помпа за лодки наблизо. Препоръчително е и да имате неопренов костюм, с който да сте сигурни, че няма да измръзнете във водата. Ако носите нещо със себе си, задължително трябва да имате и водоустойчива чанта. В Animal ще намерите най-висококачествените аксесоари за каяк и ще сте подготвени с всички нужни добавки за да сте спокойни по време на изживяването.

Филтри
«1 2 3 4»
Страница 1 от 4
«1 2 3 4»

Най-продавани