Валута
BGN
  • BGN
  • EUR
Език
Меню
Профил
Език

Категории

Избери по

Цена

14лв. - 79лв.
Начало Козметика

Козметика

Cosmetics

 

Продуктите, които предлагаме, са направени с естествени и органични, антиалергенни съставки, съчетават модерни UV филтри, за да предложат най-добрата защита за спортисти на открито като вас.

 

Нашите продукти са разработени в сътрудничество с дерматолози, учени и атлети на открито от световна класа. Знаем, че сърфистите, планинските колоездачи, бегачите, плажните волейболисти, сноубордистите и скиорите поставят високи изисквания към тяхната слънцезащизащитни продукти и регенерация. И знаем, че родителите искат само най-качествената слънцезащита за децата си.

 

Ето защо част от нашата философия в Animal е да гарантираме, че нашите продукти са много водоустойчиви, имат висок слънцезащитен фактор и не карат очите ви да парят. Нашите нежни формули са подходящи за чувствителна кожа, направени с минерални слънчеви филтри и екологични, органични и устойчиви съставки.

 

Стремим се опаковката да бъде екологична, преносима, лесна за използване. Те са направени от алуминий, хартия и I'm Green Plastic, произведени от захарна тръстика, за да бъдат чисти, безопасни и напълно рециклируеми.

Филтри
8 product(s)
«1»
Page 1 of 1
«1»