Количка

0 артикула
НачалоСняг24 продукт(и)

Сняг

 

Когато зимата дойде за някои е време да се затворят вкъщи, но първата работа на тези, които искат да се чувстват живи е да проверят дали на ски пистите е натрупало и ако да – то е време да потеглят натам и да не се връщат за колкото се може по-дълго време.

 

А защо? Карането на ски е забавно и представя предизвикателство дори за най-подготвените и безстрашните, както и е отличен начин да социализирате и да сте в близост до природата – освен това след като му хванете цаката, става изключително лесно. За тези, които наистина искат да намерят предизвикателство и нямат страх – сноубордът е истинско изживяване изпълнено с адреналин.

 

За да практикувате тези зимни спортове ви трябва подготовка обаче – правилната ски или сноуборд екипировка. Жизненоважно е да сте предпазени по всички възможни начини, както от студ, така и от нараняване. Професионалната екипировка в Animal Bulgaria е именно и това – страхотен избор от каски, маски, протектори, скиорски очила, калъфи, сакове и други. Когато сте предпазени и подготвени вие можете изцяло да се концентрирате върху изживяването и адреналина, който идва с практикуването на тези зимни спортове - с висококласна екипировка вие ще сте спокойни каквито и да са условията за каране.

Филтри
«1 2»
Страница 1 от 2
«1 2»

Нови продукти

Най-продавани