Валута
BGN
  • BGN
  • EUR
Език
Меню
Профил
Език
НачалоМарки

Rollerbone

Филтри
Rollerbone

Rollerbone

Баланс борд RollerBone са едни от най-добрите кросфит продукти на пазара.

 

Използването на балансиращи дъски RollerBone е не само забавно, но също така подобрява вашите умения за баланс и координация. В допълнение, той подобрява мускулите на краката, гъвкавостта и цялостната ви форма. Следователно RollerBone е един изключителен тренировъчен уред за всички видове спортове, които изискват умения за баланс и координация: кайтсърф, уейкборд, водни ски, sup борд, каяк, бодиборд, скимборд, сърф, лонгборд, скейтборд, ски и сноуборд.

 

За да могат разумно да контролират този уред за обучение и тренировки, на ентусиастите са им необходими само около 5 до 15 минути. Той е идеален за сърфисти, кайтсърфисти, уейкбордисти, каякари, слаклайнери, сноубордисти, скиори, кънки на лед, катерачи, гимнастици, кросфит и много други. Това е много повече от просто средство за обучение, тъй като винаги поставя нови предизвикателства.

 

Напредналите потребители ще правят олли, завъртания, грабове и т.н. Освен това, баланс дъската RollerBone е много подходяща за физиотерапевтична профилактика и терапевтично обучение, тъй като нежно тренира почти всяка мускулна група.

 

Като иновативна компания, ние непрекъснато се опитваме да създаваме модерни продукти, които предлагат добавена стойност и за нашите клиенти. Не сме избягвали никакви усилия или разходи, за да тестваме нашата продуктова гама от продукти RollerBone чрез независим изследователски институт (Институт за обучение по движение и изследване на движението - InBuB). Присъждането на знака за качество е потвърдено, че баланс борд RollerBone са най-добрите и най-иновативните на пазара!

3

продукти

Продукти

Страница 1 от 1
«1»