Валута
BGN
  • BGN
  • EUR
Език
Меню
Профил
Език
НачалоМарки

EcoAir

Филтри
EcoAir

EcoAir

Иновация, съвършенство и екологична съвместимост.

Това са принципите, които вдъхновяват EcoAir, младата италианска химическа компания, която от 1999 г. изучава, формулира и предоставя професионални високоефективни решения за почистване и ароматизиране на кемпери, каравани, лодки, яхти и други помещения.

Иновации - нашата добавена стойност е капсулирана в нашия ангажимент да изследваме и експериментираме нови високоефективни формули, които ни позволяват да предлагаме качествени и устойчиви продукти, които зачитат природата, хората и отговарят на приложимите разпоредби.

Произведено в Италия - концепция, която вече се прилага в първата стъпка от производствената верига, започвайки с внимателния подбор на най-добрите суровини, много от които са биоразградими, на растителна основа и могат да бъдат реинтегрирани в естествени биологични цикли. Способността да управляваме изцяло различните етапи от производствения цикъл в нашия завод, използвайки технология от следващо поколение и прилагайки строг контрол, гарантира, че нашите продукти имат автентично качество Made in Italy. Сертификацията по ISO 9001, получена през 2019 г., е доказателство за нашия ангажимент за постигане на съвършенство.

Екологична съвместимост - опазването на околната среда е естествен стремеж, както и отговорност за всеки, който като нас работи в сектора на химикалите. В EcoAir се стремим да гарантираме, че всички аспекти на бизнеса – от продукти до процеси – имат възможно най-малко въздействие върху околната среда, за да запазим този деликатен баланс, който позволява на хората да живеят с природата.

Сектори на приложение - нашите продукти се използват в четири големи сектора - обществени учреждения, здравеопазване, промишленост и транспорт - и предоставят ефективни решения за специфичните нужди от почистване на много различни среди като хранително-вкусовата промишленост, HO.RE.CA., медицински съоръжения, химически тоалетни, както, и морския, и транспортния сектор. Ние също така предоставяме нашите продукти на пазарната ниша на флексографския печат, на която предлагаме линия от почистващи препарати, специално формулирани за почистване на мастила.

Ефективно почистване - през годините решението да инвестираме в химически изследвания ни позволи не само да консолидираме, но наистина да разширим нашите продуктови линии. Днес ние сме в състояние да формулираме и произвеждаме течни, гел, прахообразни и дори аерозолни формули, гарантиращи намаляване на разходите със значителни спестявания за крайните потребители. Също така сме в състояние да предоставим персонализирани решения, специално предназначени за всеки отделен клиент.

5

продукти

Нови продукти