Валута
BGN
  • BGN
  • EUR
Език
Меню
Профил
Език
НачалоМарки

Gladiator Paddleboards

Филтри
Gladiator Paddleboards

Gladiator Paddleboards

Промяна на играта

Gladiator са истинска революция в света на надуваемите падълбордове. Използваните материали и методи на конструиране са сравними с най-добрите дъски на пазара, но падълбордовете Gladiator са на малка част от цената. Научете повече за това как го правим и за променящия играта свят на Gladiator Paddleboards.

Gladiator е специализираното подразделение за надуваеми падълбордове на BS-Marine Ltd.
От 2009 г. компанията произвежда надуваеми лодки и RIBS, изграждайки своето име като иновативна и амбициозна марка. Прецизното внимание към детайлите и безкомпромисният стремеж за създаване на лодки с най-високо качество означават, че те стават все по-добри. Този опит направи плавен преход към производството на надуваеми стендъп падъл бордове, със същите принципи на качество, производителност и стойност. Gladiator е световно признат за висококачествени първокласни продукти на достъпна цена.

Как Gladiator може да произвежда първокласни дъски на достъпна цена? Просто е. Те произвеждат дъските в собствената си фабрика.
Gladiator създава надуваеми падълбордове, които използват висококачествени материали и технологии, същите методи, използвани от най-големите и най-утвърдените марки падълбордове. Така че дъските наистина се конкурират с най-добрите на пазара, но нещо е много различно... Цената. Gladiator са марка и фабрика, което позволява цените да останат по-ниски, преди да стигнат до продавача. С ефективна верига за доставки и насочени към ценово съзнателния европейски пазар, падъл бордовете Gladiator са много по-ниски като цена от всички техни подобни конкуренти.

Не можете да получите по-добра дъска, на по-добра цена!

4

продукти

Продукти

Страница 1 от 1
«1»