Валута
BGN
  • BGN
  • EUR
Език
Меню
Профил
Език

Посрещане на краля

Дата: 2022-11-30

Welcome to the Cabrinha Team Lorenzo Casati

 

Без съмнение или сте видели всичко, или сте видели акценти от едно от най-епичните състезания Red Bull King of The Air в историята на кайтсърфа. Събитие, което не само ще се увенчае с епичните си условия, но и отбеляза промяна в Big Air царството, при което всички 3-ма финалисти бяха тийнейджъри. Тази смяна на караула беше доминирана от един човек, когото сме изключително горди заедно с брат му да приветстваме в семейството на Cabrinha от 1 декември. Добре дошли Лоренцо и Леонардо Касати.

 

Лоренцо няма нужда от представяне, победата му на събитието KOTA показа на света накъде върви посоката на Big Air и с кайтсърф екипировка Cabrinha той ще продължи да води, и доминира в тази област и също така ще се насочи към световната титла без презрамки. Той е изключително развълнуван, че най-накрая може да обяви началото си с Cabrinha.

 

"Разговарях с екипа на Cabrinha и споделих с тях същия ентусиазъм и идеи за бъдещето.  Заедно ще можем да издигнем дизайна на хвърчила, дъски и спорта на следващото ниво" – Лоренцо Касати

 

Lorenzo Casati - Red Bull King of The Air Champion

Image: Craig Kolesky / Red Bull Media Pool

 

Леонардо е по-малкият брат, който вече доминира на сцената на младежките състезания на световно ниво. Настоящият GKA Strapless Jr. шампион и световен шампион за юноши U14 в свободен стил и биг еър, той ще демонстрира уменията си в сърфа и във въздуха.

 

Welcome To The Cabrinha Team Leonardo Casati

 

Семейство Касати се присъединяват към останалата част от екипа на Cabrinha International Big Air в състав Stijn Mul, Camdyn Kellet, Cameron Westman и Hannah Whiteley, и ще бъдат в Кейптаун, карайки, снимайки и състезавайки се през следващия месец. Към тях също ще се присъедини Пат Гудман за ексклузивно първо показване на изцяло новия кайт, който доведе тези райдъри в Cabrinha, и който ще ги отведе до следващото ниво - The Nitro. Датата на публичното показване ще бъде обявена скоро, така че очаквайте още новини.


"Да видиш как това ново поколение извеждат Big Air кайтсърфa на напълно ново екстремно ниво е толкова вълнуващо! Невероятно е какво постигат сега! Толкова е страхотно да си част от него и да видиш как спортът преминава пълен кръг и се връща към корените защо бяхме привлечени в спорта на първо място. С изцяло нов състав от талантливи и безстрашни състезатели на биг еър екипа, комбинирани с новия кайт Nitro Big Air, Cabrinha е готов да „предефинира“ биг еър кайтборда още веднъж!" - Пат Гудман

 

Pat Goodman

 

Nitro е само едно от новите хвърчила, които ще бъдат представени от Cabrinha на 18 януари, така че се пригответе пазарът да бъде разтърсен и Cabrinha да доминира в небето.

 

The Casati Brothers Cabrinha