Валута
BGN
  • BGN
  • EUR
Език
Меню
Профил
Език

Съобщение от екипа на Madison Saracen за 2021

Дата: 2020-10-13

2021 Madison Saracen Team Announcement

 

Може би все още се възстановяваме от лудостта на Световния шампионат по планинско колоездене през уикенда, но имаме някои големи новини за състава на нашия отбор за следващия сезон.

 

За 2021 г. Madison Saracen Factory Team представя добре балансиран екип, способен да постигне страхотни резултати в три различни категории. На първо място е Джордан Уилямс (Jordan Williams), вълнуващ млад талант, който се присъединява към екипа, за да кара в юношеска категория. В Madison Saracen са ангажирани да развиват млади таланти и с техния елитен райдър Мат Уокър (Matt Walker), да наставлява Джордан, той е в добри ръце. Самият Мат е насочил вниманието си към още успехи на подиума на Световната купа на ниво Елит през следващата година и ние сме наистина развълнувани да го видим отново на върха в състезателния уикенд.

 

Съвсем нова за отбора за следващата година в елита при жените е Вероника Видман (Veronika Widmann). Класирана на трето място от UCI, Вероника показа огромно подобрение и решителност да се изкачи на подиума на Световната купа и ние сме изключително развълнувани, че тя избра Madison Saracen за следващата глава в кариерата си. Вероника ще бъде ценно допълнение към отбора както на състезателната писта, така и извън нея, а нейното присъствие и взаимодействие с феновете я прави отличен посланик за MTB.

 

Вероника каза: "Аз съм развълнувана и благодарна за възможността да започна с Madison Saracen. Това е байк на мечтите ми и нямам търпение за новия сезон."

 

2021 Madison Saracen Team Announcement Veronika Widmann

 

Очаквайки с нетърпение 2021 г. Уил Лонгдън, мениджърът на екипа каза: "Радвам се, че ще оглавя този талантлив екип от състезатели, които проявяват нов ентусиазъм и решителност да постигнат всичко възможно. Това възвръща страстта ми към спорта и очаквам с нетърпение предизвикателствата, които предстоят. Работата с екипа на Madison Saracen, означава развиване на талант до най-високо ниво и вдъхновяване на всички да излязат и да се карат."

 

2021 Madison Saracen Team Announcement

 

Дом Лангън, главен изпълнителен директор на Madison и Sportline, каза: „Първо бих искал да благодаря на Дани Харт (Danny Hart) за всичко, което той донесе в отбора през последните три години, и му пожелавам успех за в бъдеще. Радвам се също така, когато Джордан Уилямс се премести от нашия екип за разработки, за да последва стъпките на Мат Уокър, тъй като развитието на младите таланти е ключово за отбора. Екипът на Madison Saracen се радваше на ранен успех с първата ни жена рйдър, Manon Carpenter, и съм много доволен, че Veronika се присъедини към отбора с много обещаващо бъдеще пред нея.

 

Това наистина означава, че е дошъл моментът да се сбогуваме с Дани Харт. Благодаря на Дани за страхотни три години, включително запомняща се победа на Световната купа в Сноушоу и късмет за в бъдеще."

 

Ако имате въпроси, оставете коментар по-долу.


Ако харесвате тази статия, харесайте я, споделете, абонирайте се, за да получавате последните новини.

Нови продукти

Най-продавани

Новини