Валута
BGN
  • BGN
  • EUR
Език
Меню
Профил
Език
Вижте всички статии

Най-доброто ръководство за избор на неопрен 2023

Най-доброто ръководство за избор на неопрен 2023

Неопрена е специален костюм, носен от хора, които искат да прекарват много време във водата. Неопреновите костюми обикновено се носят от кайтсърфисти, уейкбордисти, сърфисти, стендъп падъл бордисти, плувци или водолази. Те ги изолират и им помагат да задържат телесната топлина, което от своя страна помага да се избегне хипотермия, опасно ниска телесна температура.

 

Неопреновите костюми са изработени от вид изолираща гума с мехурчета, наречена неопрен. Костюмът улавя тънък слой вода между неопрена и кожата на потребителя. И така, носещият го винаги е мокър - ето защо се нарича wetsuit. Топлината на тялото затопля слоя от уловена вода и помага на потребителя да остане топъл. Неопренът трябва да е стегнат, в противен случай слоят вода между него и тялото на потребителя ще бъде твърде голям, за да се затопли.

Wetsuit Thickness GuideИма различни дебелини и видове на неопреновите костюми, за да отговарят на различните водни условия и нуждите на потребителя. Обикновено, колкото по-дебел е неопренът, толкова по-топъл държи потребителя. Въпреки това, колкото по-дебел е неопрена, толкова по-трудно е да се движите в него. Повечето неопрени костюми са с дебелина между 2 и 5 милиметра.

Wetsuit Thickness Guide

Помоща при избора на вашия перфектен неопренов костюм е в основата на Animal, откакто започнахме през 2014 г., защото ние обичаме водните спортове толкова, колкото и вие. Какъвто и да е бюджетът ви, ние предлагаме висококачествени неопренови костюми от най-добрите марки за сърфиране, включително Neil Pryde, Mystic, Animal, Saltrock, Spinera. Днес от нас можете да си купите къс или дълъг неопрен, неопренов костюм с качулка, неопренови ботуши, неопренови якета, неопренови ръкавици, както и не на последно място неопрен за деца.

 

Различните марки предлагат огромна гама от гениални технологии и стилове на неопрени, които ви дават голям избор, когато става въпрос за намирането на вашия перфектен неопренов костюм. Изборът на костюми е голям и разнообразен; независимо дали става дума за топли летни дни, за по-хладни води или полусух костюм за тези ледено студени арктически почивки.

 

Ципове – заден цип, преден цип или без цип?

Неопреновите костюми с цип отзад са особено удобни и лесни за обличане и събуване. Често имат регулируеми яки, за да предотвратят попадането на вода в костюма ви.

Неопрените с преден цип се отварят на гърдите, което ви позволява лесно да регулирате костюма към горната част на тялото.

Няма нищо по-лесно от костюм без цип. Плъзнете и пуснете. Няма цип, няма проблем.

 

Ние предлагаме всякакъв избор на размер, стил, цвят и марка, но пред толкова голям избор как да изберем своя неопрен? Това е най-доброто ръководство за избор на неопренови костюми и всичко, което трябва да знаете, преди да го купите.

 

Сега кликнете тук, на нашата страница с неопрени и направете своя избор!

Остави мнение/коментар

    Все още няма коментари