Валута
BGN
  • BGN
  • EUR
Език
Меню
Профил
Език
НачалоМарки

Morava

Филтри
Morava

Morava

EcoFriendly

Нашата философия се гради на едно основно вярване – в природата и билките се крият най-силните лекове срещу всички малки злини, които ни се случват докато правим всички онези неща, които ни зареждат с енергия и вдъхновение. Било то любим спорт, хоби или ежедневната ни работа.

 

Organic

Всеки продукт е със състав от натурален произход.  Маслата, които ползваме са студено-пресовани със сертификат за органично производство. Измивните съставки, които влагаме в твърдите ни шампоани, са едни от най-нежните и щадящи такива, сертифицирани и са деривати на кокосово масло и захар.

 

Handmade

Всеки един продукт е ръчно направен, отделено му е внимание и време, за да сме сигурни, че това което купувате е точно това, което очаквате…а защо не и повече? Да, това нещо от приказките, което има вълшебни свойства, прави чудеса и мирише на…..мирише на всичко онова, в което искаме да се изгубим, когато сме сред природата. Нашите продукти са направени с любов за Вас и природата.

 

Recycle

Нашите опаковки са екологично чисти, лесно преносими, удобни за ползване и винаги до вас. Te са алуминиеви, за да нямат неблагоприятно действие върху здравето, напълно екологични и рециклируеми са, предпазват съдържанието на продуктите от влиянието на околната среда – водоустойчиви са и не се повлияват от температурата.

2

продукти

Продукти

Страница 1 от 1
«1»