Валута
BGN
  • BGN
  • EUR
Език
Меню
Профил
Език
НачалоМарки

Kitefix

Филтри
Kitefix

Kitefix

Kitefix е канадска компания, специализирана в ремонт на оборудване за кайтсърф. Работи в областта на ремонта на оборудване за кайтсърф от 2003 г. Нашата мисия е да предлагаме на нашите клиенти иновативни продукти за ремонт и качествени услуги на разумни и конкурентни цени.

Основният сектор на дейност на фирмата е ремонт на оборудване за кайтсърф. KiteFix ви предлага пълна гама от продукти, включително компактен ремонтен комплект, който ще ви позволи бърз и постоянен качествен ремонт без шевове или скъп професионален ремонт. Нашата компания открива нови въможности в областта на ремонта на кайтсърф.

Нашата цел е да предложим на всички любители на кайтсърфа (аматьори и професионалисти) ефективен, лесен и достъпен начин за бързо и стабилно поправяне на разкъсване, счупени клапани или каквито и да било други повреди, които могат да възникнат. Основната идея тук е да ви позволи да се върнете към кайтсърфинга възможно най-бързо!

Всички наши продукти са ръчно опаковани внимателно в Канада и са създадени с най-добрите решения и технически познания в областта. Ние също така разработихме собствено лепило, направено специално за оборудване за кайтсърф, което отговаря на всички наши стандарти за качество. Друга наша цел е да предоставим качествена услуга и най-вече незабавна ефективност на нашите продукти.

0

продукти

Нови продукти

Най-продавани

Новини