Валута
BGN
  • BGN
  • EUR
Език
Меню
Профил
Език
Вижте всички статии

Нощното гребане получава светещ ъпгрейд: представяме новия стендъп падъл борд Aqua Marina Glow

Нощното гребане получава светещ ъпгрейд: представяме новия стендъп падъл борд Aqua Marina Glow

Стендъп падъл борд Aqua Marina Glow

 

Представете си следното: карате по водата на падъл борда (SUP), слънцето се спуска под хоризонта, окрасявайки небето в огнени нюанси. С настъпването на мрака вие продължавате да гребете, мастилената тъмнина е едновременно вълнуваща и малко дезориентираща. Но почакай! Меко сияние излъчва изпод дъската ви, осветявайки пътя ви и превръщайки вашето нощно гребло в невероятно изживяване.

 

Този омагьосващ сценарий вече не е просто фантазия. Aqua Marina, водещ иноватор в екипировката за водни спортове, представи Aqua Marina Glow SUP, първият в света светещ в тъмното СУП. Тази революционна дъска разполага с интегрирана система за околна светлина, включваща многоцветни светодиоди, които къпят дъската и заобикалящата вода в неземна светлина.

 

Но Aqua Marina Glow не е само естетика (въпреки че, нека си признаем, гребането на светещ СЪП дъска е адски готино). Тази иновативна функция предлага набор от предимства за SUP ентусиасти от всички нива:

  • Подобрена безопасност: Проучване от 2020 г. на National Survey on Recreation and the Environment установи, че изполването на стендъп падъл борд се увеличава, като над 8,8 милиона американци са били на вода през 2019 г. С повече гребци, които се сблъскват с вълните, осигурявайки видимост на водата, особено при условия на слаба светлина, става все по-важна. Вградените светлини на Aqua Marina Glow значително подобряват видимостта на гребците, което ги прави по-забележими за лодкари и други потребители на вода.
  • Удължено време за гребане: Според доклад от 2022 г. на Outdoor Industry Association, над 60% от потребителите на СУП дават приоритет на живописните изживявания при гребане. Aqua Marina Glow ви позволява да разширите вашите приключения с гребане извън границите на светлата част на деня. Изследвайте спокойствието на осветено от луната езеро или станете свидетел на хипнотизиращата биолуминесценция на нощните води – всичко това благодарение на светещата светлина на дъската.
  • Ненадминат забавен фактор: Нека бъдем честни, гребането на светеща дъска е просто забавно! Проучване от 2021 г., публикувано в Journal of Leisure Research, подчертава значението на удоволствието за насърчаване на физическата активност. Aqua Marina Glow внася доза новост и вълнение във вашата рутина на гребане, което го прави наистина уникално и незабравимо изживяване.

 

Стендъп падъл борд Aqua Marina Glow

 

Със своята иновативна система за осветление, Aqua Marina Glow SUP представлява значителен скок напред в дизайна на дъска за гребане в изправено положение. Той дава приоритет на безопасността, разширява възможностите за гребане и внася много забавление в спорта. Така че, изхвърлете крайния срок за залез и се пригответе да изпитате магията на нощното гребане с Aqua Marina Glow.

 

Стендъп падъл борд Aqua Marina Glow

 

И като за финал, Aqua Marina Glow спечели международната награда iF Design Awards на @ifdesign за дизайн и иновация за 2024, отличаващ се със своята революционна технология за осветление!

Остави мнение/коментар

    Все още няма коментари