Количка

0 артикула

Дрехи

Освен с активния си начин на живот и любовта към адреналина, феновете на екстремните спортове са известни и с още – със страхотното чувство за мода, което имат. Когато качествените продукти и аксесоари за сърф или сноуборд са толкова важни е напълно нормално да започнете да сте взискателни и към дрехите, които носите ежедневно – да са от качествена материя, да издържат дълго време и най-вече да изглеждат добре, отговаряйки на стила ви.

 

В магазина ни ще намерите дрехи, които са създадени от феновете на екстремните спортове – за феновете на екстремните спортове. Забавни и качествени graphic tees, както и класическата тениска на райета, които да подобрят гардероба на всекиго, както и да добавят уникален елемент към него. Освен това имаме тениски и горнища, които са насочени към велосипедисти или сърфисти, показващи любовта към спорта. За феновете на различното, в каталога ни има сърф пончота, като има и модели перфектни за по-топло време, така и полар модели, които да ви топлят през зимата.

 

Можете да закупите свободни чино или карго панталони, както и бордшорти, с които да имате качествени долнища за всички сезони.

Филтри
«1 2 3 4 5 6»
Страница 1 от 6
«1 2 3 4 5 6»