Количка

0 артикула
НачалоБодиборд4 продукт(и)

Бодиборд

 

Бодибордът е изкуството на това сърфистът да яхне гребена на вълната, докато е в легнало положение върху борда си, като има специализирани дъски за бодиборд, с които да се практикува този вид сърф. Освен този традиционен вид каране на bodyboard, познат като Prone, се практикуват и 2 други вида:
•    Drop knee, в което каращият е стъпил с единия крак върху носа на дъската, а другият крак е свит в коляно и е поставен върху опашката на борда;
•    Stand up, който е като карането на традиционен сърф, но се практикува много по-рядко, защото е много по-труден стил каране на бодиборд.

 

Но защо да изберете бодиборда пред сърфа? Една от основните причини, е защото той е по-бърз за научаване. Това се дължи на факта, че не трябва да се притеснявате за това да се научите да балансирате върху дъската, тъй като сте легнали върху нея. Друга причина е и че бодибордът дава достъп до вълни, които с традиционно сърфиране не биха били удобни за яхване.
 

Професионалната екипировка е жизненоважна: в нашия магазин ще намерите професионални дъски за бодиборд, както и скимборд, осигурителни лийшове и плавници за самия борд, както и професионални неопрени, от които всеки сърфист има нужда.

 

Бодибордингът е воден спорт, при който сърфистът се вози на бодиборда върху гребена на вълната.

Филтри
«1»
Страница 1 от 1
«1»

Най-продавани

 • Регулируема спасителна жилетка Connelly
 • ПАНТАЛОНИ SUMMER DAYS

  ПАНТАЛОНИ SUMMER DAYS

  -40%
  Цена:64.80лв.
  Каталожна цена:108.00лв.
  виж отстъпката
  Отстъпки за вас
  Цена:64.80лв.
  Каталожна цена:108.00лв.
  Отстъпка:43.20лв. (40.00%)
 • ЯКЕ MURREN

  ЯКЕ MURREN

  -70%
  Цена:44.70лв.
  Каталожна цена:149.00лв.
  виж отстъпката
  Отстъпки за вас
  Цена:44.70лв.
  Каталожна цена:149.00лв.
  Отстъпка:104.30лв. (70.00%)