Количка

0 артикула
НачалоСпорт и свободно времеВелосипеди1 продукт(и)

Велосипеди

Колела, велосипеди, планински велосипеди,електрически колела

 

Велосипедите са неизменна част от екстремните спортове десетилетия наред и чувството, което получавате, когато правите трикове с bmx колела или пък прекосявате стотици километри в опасни планински терени с планински велосипед може да бъде определено със само една единствена дума – живот. Спортовете биват наричани екстремни с причина – в тях се крие опасност и ако не сте подготвени както физически и психически, така и с правилните професионални велосипеди, то вие определено рискувате повече от нужното.

От Animal Bulgaria имаме именно и специализирани планински велосипеди и колела bmx, пригодени за всички предизвикателства на екстремното каране.

Планинските колела Saracen Bikes имат някои от най-напредналите дизайни за планински велосипед и използват най-висококачествените части за да бъдат сглобени, защото тяхната цел е една – да бъдат най-добрите колела за планински терени, които да издържат десетки хиляди километри. Точно и затова в нашия магазин ще намерите именно тях – когато става дума за адреналин в екстремно изживяване, качеството и сигурността са най-важното нещо, за което човек да се погрижи.

BMX-ът е част от X Games още от зародиша им и възможността за увлекателни трикове с тези специализирани колела е причината 25 години по-късно да има толкова голям интерес към тях – било то за градско или трикове.

Филтри
«1»
Страница 1 от 1
«1»

Нови продукти